Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/adstart/public_html/pricegator.ro/core.php on line 54
SOSETE FOARTE SCURTE INVIZIBILE (ASCUNSE) DIN BUMBAC
Sign In

SOSETE FOARTE SCURTE INVIZIBILE (ASCUNSE) DIN BUMBAC

Sosete curte invizibile ascunse

8 RON

7 RON

13% Off

Store
LAROMLinia Invizibila, este noul nostru tip de sosete foarte scurte - invizibile  pentru barbati si femei, ideala pentru pantofi, mocasini, tenesi, adidasi si balerini. 

Sosetele invizibile sunt ideale pentru vremea calda, mentinand umiditatea la un nivel minim si pastrand piciorul uscat. Sosetele noastre te lasa sa te bucuri de confortul lor, fiind neobservabile pe picior. 

Procesul de productie asigura confortul exclusiv dar fara a aluneca sau rula pe picior, avand o aplicatie de constructie (dublu calcai „ Y ”) pentru o mai buna aderenta a sosetei pe picior si impiedicarea alunecarii de pe picior in timpul purtarii lor.

Sosetele foarte scurte (invizibile) din fire de bumbac organic sunt confectionate pe masini cu multe ace, cu fire foarte fine, devenind astfel potrivite pentru lunile calduroase de vara, si nu numai. 

Bumbacul organic, folosit pentru aceste sosete, este cultivat fara ingrasaminte sintetice, pesticide si insecticide, fapt care îmbunatateste calitatea solului, impiedica poluarea apei si contribuie la protejarea biodiversitatii.

Poarta  cate o culoare diferita in fiecare zi !

 

Sosete pentru toata lumea – Sosetele sunt create pentru femei, barbati, baieti, fete si, de asemenea, pentru persoanele in varsta care apreciaza sosete de inalta calitate si colorate pentru fiecare zi. Sosetele sunt, de asemenea, o alegere buna pentru persoanele cu picioare sensibile care au tendinta de a se umfla, deoarece tesatura delicata din bumbac organic nu irita si sufoca pielea. 

Sosetele scurte decoltate arata perfect, se potrivesc aproape cu orice tinuta. 

 

Confort in fiecare pas !

 

Sosetele respecta standardul de calitate OEKO-TEX® Standard 100, garantie a faptului ca produsul nu contine si nu degaja substante nocive pentru sanatatea oamenilor.

Aveti incredere in produsele noastre - Sosetele noastre sunt sanatoase si sigure pentru pielea ta.

  • Forma ce le permite sa se ascunda sub marginea incaltamintei dumneavoastra

  • Aplicatie de constructie (dublu calcai „ Y ”) pentru o mai buna aderenta

  • Cusatura plata-extrafina

  • Bumbac organic - Moi si placute la atingere.

 

Este recomandat sa respectati instructiunile de spalare pentru ca sosetele dvs. sa aiba o durata de viata cat mai lunga.

 

Misiunea noastra este sa-ti inspiram atat viata, cat si tinuta.

 

Compoziție 85% Bumbac organic pieptănat, 15% Poliamidă + Elastan
Grosimea modelului Subțire
Tip șosetă Scurte
Recomandări Este recomandat să respectaţi instrucţiunile de spălare pentru ca şosetele dvs.să aibă o durată de viaţă cât mai lungă.
Mărimi suplimentare Se pot executa la cerere și mărimi speciale
Report ThisCustomer Reviews (0)


0 Reviews

No Reviews Found

You must be logged in to post a review

Sign In

Other deals you might like

You must be logged in to submit a report

Sign In

Only registered users can see the exclusive deals

Sign In

No Reviews Found