Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/adstart/public_html/pricegator.ro/core.php on line 54
ȘOSETE MEDICINALE FĂRĂ ELASTIC DIN BUMBAC, PENTRU FEMEI GRAVIDE
Sign In

ȘOSETE MEDICINALE FĂRĂ ELASTIC DIN BUMBAC, PENTRU FEMEI GRAVIDE

Sosete medicinale fara elastic pentru femei gravide

Top Rated

10 RON

12 RON

20% Off

Store
LAROMȘosete medicinale fără elastic create pentru picioare sensibile și cu probleme de circulație a sângelui, având manșeta fără elastic. Bumbacul lasă piciorul să respire, să absoarbă transpirația și să o elimine ușor de pe picior. Șosetele sunt întărite la călcâi și vârf pentru a avea o rezistență mare la purtare și sunt încheiate printr-o cusătură plat, fină pentru a da un plus de confort.

Scopul principal al șosetei medicale este reducerea presiunii în partea de sus a piciorului cu sprijinul musculaturii totodată îmbunătățind circulația. Șosetele noastre ajută picioarele obosite și umflate să își recapete suplețea, totodată au proprietăți antibacteriene, antifungice și anti-miros. Șosetele Medicale sunt special create pentru a asigura aderența pe picior dar fără a strânge excesiv. Au proprietăți antibacteriene de lungă durată și protecție antifungică integrată, asigurând eliminarea majorității microbilor. Confortul excepțional al Șosetelor Medicale este asigurat de senzația cu care atinge pielea, sunt în mare parte concepute pentru persoanele cu diabet și cele care au probleme de circulație la nivelul picioarelor.

Recomandați atât persoanelor cu picioare sensibile, persoanelor cu diabet cat si femeilor gravide cu picioarele umflate .

Create să îți facă ziua fericită!

Este recomandat să respectați instrucțiunile de spălare pentru ca șosetele dvs. să aibă o durată de viață cât mai lungă.

ȘOSETELE MEDICINALE FĂRĂ ELASTIC se numară printre cele mai bine vândute produse LAROM !

Report ThisCustomer Reviews (1)


5.0

1 Reviews

a
admin
  • 18-11-2022

Nice!

You must be logged in to post a review

Sign In

Other deals you might like

You must be logged in to submit a report

Sign In

Only registered users can see the exclusive deals

Sign In

a
admin
  • 18-11-2022

Nice!